Medische manicure & Gelish Soak Off Gel Polish

Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel keer je jouw handen dagelijks gebruikt? Bovendien worden je handen daarbij blootgesteld aan verschillende invloeden die ze ruw maken en zorgen voor eelt…

En ook onze nagels krijgen het hard te verduren. Een volledige en regelmatige verzorging van je handen en nagels houdt ze mooi, zacht en stralend!

Medische manicure – hand- & nagelverzorging

Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht bij Elegance voor een professionele manicure. Debby zorgt er met plezier voor dat uw handen en nagels er steeds goed uitzien en aanvoelen.

Bij een manicure worden je handen verzorgd en ontspannen met massage en hydraterende lotions. Daarnaast worden de nagels verzorgd en bijgevijld. Ook de nagelriemen worden verzorgd en krijgen een laagje nagelriemolie. Zachte handen en verzorgde nagels zijn het resultaat.

582339_10151003301922783_735912512_n

Nagels lakken – Gelish Soak Off Gel

Hebt u graag ook een leuk kleurtje op uw nagels? Dan kan u bij Elegance kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Maar ook voor het laten zetten van gelnagels kan u terecht bij Elegance.

Gelish Soak Off Gel Polish is een nieuw soort lak die hetzelfde effect als gelnagels heeft. Dankzij de soak off gel en een krachtige ledlamp is de Gelish Soak Off Gel Polish in amper 30 seconden uitgehard. Bovendien geniet u net als bij gelnagels 21 dagen van uw nieuwe kleurtje zonder het risico op het scheuren of breken van een van de nagels. Ten slotte is de lak makkelijk te verwijderen en kan ook bij gelnagels de Gelish Soak Off Gel Polish gebruikt worden om de mooiste creaties op uw nagels te toveren!