Gelnagels met gellak & Nailart

Gellak bestaat in alle kleuren, vormen en met de leukste motiefjes! De mogelijkheden zijn dus bijna eindeloos zodat er voor iedereen het perfecte ontwerp is. Van French manicure tot Nailart ! Gellak is bovendien gezonder voor je nagels dan gelnagels. In plaats van te werken met een tip, gebruikt Elegance lak die nagellak combineert met gel. Het resultaat is net hetzelfde als gelnagels maar dan gezonder.

Jong of oud: gellak is er voor iedereen ! Of je nu gellak wilt zodat je steeds verzorgde nagels hebt of voor een speciale gelegenheid zoals een trouwfeest… Bij Elegance kan je steeds terecht voor de mooiste nagels!

Nagels met gellak laten zetten ?

Wil je gellak laten zetten ? Dan ben je in nagelsalon Elegance aan het juiste adres. Debby zorgt als professionele nagelstyliste voor de leukste ontwerpen.  Alle nagelproducten zijn van hoge kwaliteit. Bovendien heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren waaronder ongetwijfeld ook jouw favoriete kleur(en).

Had je graag een specifieke kleur? Dan kan deze altijd besteld worden op aanvraag.

Onderstaande foto’s geven je alvast een goed idee van de mogelijkheden en zo kan je meteen ook al inspiratie opdoen voor jouw (gel)nagels:

Gelish Soak Off Gel Polish

De Gelish Soak Off Gel Polish geeft net hetzelfde resultaat als gelnagels maar wordt aangebracht als nagellak. Slechts een laag en 30 seconden uitharden onder de UV-lamp en je geniet 21 dagen van de mooiste kleuren op je nagels !

Ook van deze producten biedt Debby je een ruim assortiment.

gelish soak off gel polish kleuren - gelnagels zetten mechelen

Nailart & nageldecoratie

Wie graag iets unieks wil, kan ook kiezen voor extra nageldecoratie: studs, steentjes, stickers, stripers, … Kortom: alles voor dat kleine extraatje op je gelnagels. Een elegant steentje of een leuk motiefje? Aan jou de keuze !

Ten slotte heb je ook een ruime keuze uit verschillende stempels. Met de Konad nail stamps kunnen er allerlei vormpjes op de nagels gedrukt worden voor een unieke afwerking !