Medische pedicure & voetverzorging voor gezonde & mooie voeten!

Pedicure & voetverzorging is voor iedereen. Al te vaak wordt verkeerdelijk aangenomen dat pedicure enkel bestemd is voor oudere mensen of voor vrouwen maar iedereen is gebaat met gezonde voeten. Van mensen die een staand beroep hebben tot sporters!

We gebruiken onze voeten dagelijks en onze voeten zijn dan ook van enorm belang. Mensen met een staand beroep of sporters zullen ongetwijfeld weten dat voetproblemen allesbehalve fijn zijn. Met een goede pedicure en de juiste voetverzorging zijn de meeste voetproblemen echter te voorkomen.

Cosmetische & medische pedicure

Niet alleen gezonde voeten maar ook mooie voeten zijn belangrijk. In de zomer dragen we immers graag open schoenen of slippers en dan moeten onze voeten er tip top uitzien. Maar ook de rest van het jaar zijn gezonde en mooie voeten belangrijk. Debby helpt je graag je voeten gezond te houden en klaar te maken voor het zomerseizoen, een speciale gelegenheid.

Van het verzorgen van de nagels over het behandelen van voetproblemen tot een professionele voetmassage. Alles op vlak van cosmetische & medische pedicure nog eens op een rijtje:

Nagelverzorging

  • Reinigen, knippen & vijlen van nagels
  • Verzorging nagelwallen
  • Behandeling van nagelproblemen: ingegroeide nagels, schimmelnagels, blauwe nagel, …

Voetverzorging

  • Verwijderen van eelt, likdoorns & eksterogen
  • Voetmassage